GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: "Καλήν ημέραν άρχοντες…"Γέμισαν οι δρόμοι με μικρούς αγιοβασίληδες

Καλήν ημέραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας... Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα ηχούν σήμερα σε όλους τους δρόμους της Ηλείας απο ...



Καλήν ημέραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας...
Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα ηχούν σήμερα σε όλους τους δρόμους της Ηλείας απο μικρά παιδιά.

Οι μικροί αγιοβασίληδες και οι χαριτωμένοι τάρανδοι έχοντας τρίγωνα, σκούφους αλλά και μουσικά όργανα λένε τα πρώτα κάλαντα μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα.


Η πόλη γέμισε με χριστουγεννιάτικες κάλαντα αλλά και μελωδίες δίνοντας ένα γιορτινό χρώμα σε όλους τους δρόμους της πόλης. Να μην ξεχάσουμε οτι και στην πλατεία Δικαστηρίων ο Δικηγορικός Σύλλογος Πύργου σε συνεργασία με τα καταστήματα της πλατείας θα πραγματοποιήσουν απο το πρωί έως το βράδυ διάφορες μουσικές εκδηλώσεις και κεράσματα απο τα καταστήματα, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας τέτοιο που μόνο τα παιδιά μπορούν, γέμισαν όλες τις πόλεις της Ηλείας, τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα καταστήματα της πόλης, έκαναν τους περαστικούς να χαμογελάσουν σκορπίζοντας κέφι και θετική διάθεση.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση