GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν καρδιογράφημα το Σαββατοκύριακο στη Λυκόβρυση

Δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα με άμεση διάγνωση, μέτρηση σακχάρου αίματος, από... ομάδα ειδικών επιστημόνων του Ινστιτούτου Νοσηλευτικ...


Δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα με άμεση διάγνωση, μέτρηση σακχάρου αίματος, από... ομάδα ειδικών επιστημόνων του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου (9 πμ έως και 2 μμ), στη Λυκόβρυση Αττικής.

«Σκοπός μας είναι η πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς επίσης, ο έλεγχος και η διερεύνηση υπέρτασης, στρες, κατάθλιψης αλλά και η παροχή εξατομικευμένων συμβουλευτικών οδηγιών», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γενική διευθύντρια του ΙΝΕΠΥ Κατερίνα Παπαχρήστου, προτείνοντας στους πολίτες να μη χάσουν την ευκαιρία να εξετασθούν δωρεάν από εξειδικευμένο νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό.

Η καινοτόμος δράση λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με τον δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης», και το «Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία» (ΚΟΙΠΑΠ), στο δημοτικό κατάστημα Λυκόβρυσης -Αγίας Βαρβάρας 25.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 - 2051745 (ΚΟΙΠΑΠ), και στις ιστοσελίδες www.dimospefkis.gr και www.inepy.gr.

Η δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση