GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι «στρίμωξαν» τον Χαϊκάλη στην Επιτροπή Διαφάνειας...

Τι είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για τα 5.000 ευρώ που ο ίδιος αποκάλυψε ότι έδωσε στο «μεσάζοντα» Γ.Αποστολόπουλο - Ηταν δάνειο, δ...



Τι είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για τα 5.000 ευρώ που ο ίδιος αποκάλυψε ότι έδωσε στο «μεσάζοντα» Γ.Αποστολόπουλο - Ηταν δάνειο, δεν έχω αγοράσει ποτέ μετοχές, δεν έχω παίξει στο χρηματιστήριο, υποστήριξε σήμερα ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας σε δημοσιογράφους...
Σε συναισθηματική φόρτιση απέδωσε ο κ. Παύλος Χαϊκάλης όσα αρχικά είχε πει αναφορικά με το ποσό των 5.000 ευρώ που φέρεται να έδωσε στον κ. Γιώργο Αποστολόπουλο κατά την εξέτασή του από τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε υποστηρίξει ότι έδωσε το χρηματικό ποσό στον κ. Αποστολόπουλο προκειμένου ο δεύτερος να του το επενδύσει στο εξωτερικό. Είχε πει μάλιστα ότι του απέδιδε 500 ευρώ το μήνα ως κέρδος. Η συγκεκριμένη αναφορά όμως αποτελεί παραδοχή ποινικού αδικήματος καθώς απαγορεύεται σε μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου να προβαίνουν σε τέτοιου είδους επενδύσεις. Για τον λόγο αυτό η επιτροπή αποφάσισε να καλέσει για εξηγήσεις τον κ. Χαϊκάλη.

Ωστόσο, ο ίδιος παρουσίασε μια άλλη αφήγηση στα μέλη της επιτροπής υποστηρίζοντας αυτή την φορά ότι τα 5.000 ευρώ αφορούν δάνειο προς τον κ. Αποστολόπουλο και τα ποσά της επιστροφής αποτελούν τις δόσεις αποπληρωμής.

«Δεν υπάρχουν πουθενά μετοχές δικές μου. Δεν έχω αγοράσει ποτέ μετοχές, δεν έχω παίξει στο χρηματιστήριο, δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή» επανέλαβε αμέσως μετά την συνεδρίαση σε δημοσιογράφους.

Αναφορικά δε με τον χρηματιστηριακό τόκο (κέρδος) ύψους 10% για τον οποίο είχε μιλήσει αρχικά ο κ. Χαϊκάλης είπε «το 10% ειπώθηκε σε μια φόρτιση... ήμουνα φορτισμένος».

Στην απορία των δημοσιογράφων για το γεγονός ότι ο κ. Χαϊκάλης είχε μιλήσει δημόσια περισσότερες από δύο φορές για την επένδυση των 5 χιλ. ευρώ με τόκο 10% είπε πως «μια φορά το είπα απλά μετά το αναπαρήγαγαν».

«Έχουν πέσει όλοι απάνω μου, ψάξτε να βρείτε αυτό που είπα στην επιτροπή Δεοντολογίας» είπε και συνέχισε: «Αν βρείτε μια μετοχή αγορασμένη στο όνομά μου...τώρα αν σε μια φόρτιση είπα αυτό για το 10% ή κάτι τέτοιο... Αυτά τα λεφτά του τα έδωσα. Του είπα, Γιώργο δεν έχω λεφτά, το έχω πει εγώ δεν έχω λεφτά είπα θα σου δώσω αυτά, το αν είπα το 10%, το είπα γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ το λόγο, αυτό το είπα. Και δεν υπάρχει κάτι με τόκο 10%, χρηματιστηριακό δηλαδή. Για να παίξει αυτός στο Χρηματιστήριο γιατί είχε ένα πρότζεκτ χρηματιστηριακό. Τώρα... αυτός φερόταν ως εκπρόσωπος της Deutsche Bank, εγώ δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω. Μου είχε δώσει και μηνύματα ανθρώπων».

«Δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει; Αυτός προσπαθούσε να καταλάβει το μήκος της δικής μου οικονομικής ευρωστίας ή όχι, αν υπήρχε πρόβλημα ή όχι για να το χρησιμοποιήσει όπως το χρησιμοποίησε» υποστήριξε ο Παύλος Χαϊκάλης για το μεσάζοντα Γιώργο Αποστολόπουλο.

1 σχόλιο

  1. Προς Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη:

    Κυρίες και Κύριοι Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί,

    Σταθείτε στο ύψος και στο ήθος του έλληνα δικαστικού,

    Διαφυλάξτε το κύρος της Ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης,

    Αντισταθείτε στις παράνομες παρεμβάσεις κέντρων πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, που προσπαθούν να παρεμβαίνουν στο έργο σας.

    - ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    - ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση