GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει το «δήμιό» του

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα δύο γκολ που πέτυχε ο Κλαούντιο Μποβί για λογαρι...

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα δύο γκολ που πέτυχε ο Κλαούντιο Μποβί για λογαριασμό της Γκινγκάμπ την Πέμπτη το βράδυ.
Ο γάλλος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στα στοιχεία που ψάχνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του 26χρονου άσου, αλλά η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Το συμβόλαιο του Μποβί με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι του 2016, ενώ κοστολογείται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και στο προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ, ενώ τον τελευταίο μήνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση (6 γκολ σε 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις).
Εν όψει του Γενάρη δύσκολα μπορεί να υπάρξει θέμα Μποβί, αλλά η περίπτωσή του μπαίνει στα υπ’ όψιν για το μέλλον, ίσως και για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Χωρίς Μακ και με Κέρκυρα
Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα έχουν στρέψουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, ύστερα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League.
Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, με στόχο την διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς από τον Ολυμπιακό.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη χθεσινή προπόνησης δεν είπε το παραμικρό στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ για το παιχνίδι με τους «Φαίακες» δεν υπολογίζει τον Μακ που έχει ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο.
Παράλληλα, εκτός παραμένει ο Κατσικάς που κάνει ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς για την επάνοδό του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση