GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρένο Σαμαρά στα σενάρια πρόωρων εκλογών

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της συνεδρίασης της επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. «Ποιες εκλογέ...


Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της συνεδρίασης της επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. «Ποιες εκλογές; Έχετε μήπως εσείς συνδικαλιστικές εκλογές, γιατί εγώ δεν έχω», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς στα σενάρια για πρόωρες εκλογές.
Νωρίτερα, από τις Βρυξέλλες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο για προσφυγή στις κάλπες.
Η δήλωση του πρωθυπουργού ήρθε λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος υπαινισσόταν πρόωρες εκλογές με αφορμή τη διαπραγμάτευση με την τρόικα.
«Οι αναγκαίες εγγυήσεις που απαιτεί η τρόικα, θα δοθούν εφόσον υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο περιθώριο της συνόδου του ΟΟΣΑ στις Βρυξέλλες, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «ενεργεί στο όνομα του ελληνικού λαού» και «πρέπει να έχει στήριξη για να μπορέσει να επιβάλει την αλήθεια».
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση