GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Κουτρουμπή στα Πηγάδια

Αν και πλέον 100% υγιής, ο Γιώργος Κουτρουμπής κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιάννη Αναστασίου κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ...


Αν και πλέον 100% υγιής, ο Γιώργος Κουτρουμπής κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιάννη Αναστασίου κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για τη 15η αγωνιστική.
Αντίθετα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που ξεπέρασε εγκαίρως το δικό του πρόβλημα είναι στους εκλεκτούς του «τριφυλλιού». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εμίρ Μπαϊράμι και Βαλμίρ Μπερίσα, που όπως ήταν φυσικό θα μείνουν στην Αθήνα.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε άσκηση πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις ανάπτυξης, τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα.
Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ντίνας, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καρέλης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση