GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη! Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Αρης Σπηλιωτόπουλος...

Γιατί δεν θα θα είναι υποψήφιος βουλευτής, ούτε στην Α' Αθηνών ούτε στη Β' Αθηνών, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος... Διαβάστε περισσότε...

Γιατί δεν θα θα είναι υποψήφιος βουλευτής, ούτε στην Α' Αθηνών ούτε στη Β' Αθηνών, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος...

3 σχόλια

  1. Χαζός είναι ; Ξέρει ότι η ΝΔ θα είναι γύρω στο 15 με 17% ( στη καλύτερη περίπτωση, αφού η ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος ) και ότι θα έχει 50 βουλευτές με το ζόρι, οπότε πάει σπιτάκι του, για να χαίρεται τα κοσμοπολίτικα μέρα από Νέα Υόρκη μέχρι Μύκονο.

    Βέβαια, ας τον καμαρώνουν οι ψηφοφόροι της Νέας ΠΟΛΑΝ, να δουν τι καμάρια ψήφισαν. Και φυσικά το μεγαλύτερο καμάρι είναι αυτοί που ψήφισαν αντιμνημονιακά τα λουλούδια που τώρα στηρίζουν Δήμα, δηλαδή, έμμεσα το μνημόνιο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  2. Οι αχρείοι και πανηλίθιοι του Μαξίμου, νομίζουν ότι με το που έβαλαν την υπόθεση "Σαμαράς-γκέητ" στο αρχείο, τελείωσαν, καθάρισαν!

    Πλανώνται πλάνην οικτράν, οι γελοίοι!

    Στο αρχείο της εισαγγελίας μπορεί να μπήκε, αλλά δεν μπήκε στο αρχείο του μυαλού του ελληνικού λαού!!!

    Ο λαός μας δεν πρόκειται να ξεπεράσει έτσι αυτή την κοροϊδία, αυτή την μπόχα, αυτή τη σήψη, την σαπίλα των αχρείων πολιτικών πτωμάτων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ 168 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ/ΚΩΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση