GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στελέχη υπογράφουν ΤΩΡΑ (στο Ιδρυμα Παπανδρέου) την Ιδρυτική Διακήρυξη για το κόμμα του Γ. Παπανδρέου...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Όπως φαίνεται, ο κύβος ερρίφθη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr, εδ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Όπως φαίνεται, ο κύβος ερρίφθη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr, εδώ και λίγη ώρα (από το απόγευμα της Τρίτης) έχουν αρχίσει να προσέρχονται (κατόπιν σχετικής ειδοποίησης) στελέχη στο Ίδρυμα Παπανδρέου και να υπογράφουν την Ιδρυτική Διακήρυξη του νέου κόμματος.

Κατά συνέπεια, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και για την επίσημη ανακοίνωση δημιουργίας του κόμματος.

3 σχόλια

  1. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία… 1.473 ευρώ τo 2015!

    Εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες θα δουν τις απολαβές τους να αυξάνονται από τις αρχές της νέας χρονιάς.

    Η 23χρονη Τζέσικα Αρεντ, πωλήτρια σε αρτοποιείο στη Βερολίνο, είναι μία από τους 3,7 εκατομμύρια Γερμανούς που θα δουν σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας τις απολαβές τους να αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου. Αμείβεται σήμερα με 7,5 ευρώ μεικτά, την ώρα. Σε δύο ημέρες το ωρομίσθιό της θα αναπροσαρμοστεί στα 8,5 ευρώ μεικτά. Κατανοητή λοιπόν η χαρά της: «Θα μπορέσω να προσφέρω λίγο στον εαυτό μου λίγο περισσότερα πράγματα», λέει η ίδια.

    ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ.

    ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΠΕΙΝΟΥΝ,ΧΡΩΣΤΟΥΝ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ. ΟΣΟΙ, ΟΜΩΣ, ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ; ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ,ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτασαμε στις εκλογες! Λογω μη εκλογης Π.Δ. Αλλαζουμε σελιδα στην Ιστορια μας. Θα δουμε εαν θα κανουμε την ανατροπη ή θα μας φαει ο ΦΟΒΟΣ (που τα συμφεροντα καλλιεργουν).
    Προσοχη στην ψηφο μας! Ειναι η ΔΥΝΑΜΗ μας! Τι θα ψηφισουμε!
    Μην ξεχασουμε τους ΦΟΡΟΥΣ που ΔΟΥΛΙΚΑ δεχτηκαν οι πολιτικοι μας απο την Τροϊκα! Μην ξεχασουμε τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. Τους μισθους των 480 ευρω! Την καταργηση των δωρων των συνταξιουχων, κυριως και των αλλων επειτα! Την ΑΥΞΗΣΗ της ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης! Το δυσοιωνο μελλον των παιδιων μας! Το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ μορφωμενων συμπατριωτων μας, που ξενητευτηκαν, αφηνοντας μας φτωχοτερους!
    Οι αγορες τα ειδαν αυτα και φοβηθηκαν, λεει! Τα χρηματιστηρια, επεσαν, λεει! Οι πολιτικοι μας κανουν την παπια!
    Ομως, η Μαρι Λεπεν στη Γαλλια ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ το αποτελεσμα της ΜΗ εκλογης Π.Δ. σαν ενα "ΕΥΤΥΧΗ ΑΝΕΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (βλεπε: http://www.press-gr.com/2014/12/blog-post_7775.html)! ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Κυρια Λεπεν! Δεν εχουμε να προσθεσουμε τιποτα! Τα ειπε ΟΛΑ!
    ΝΑΙ! Η Ελλαδα μας παλι βγαινει ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ στο Ευρωπαϊκο ΚΟΠΑΔΙ! Το Ελληνικο ΚΟΥΓΚΙ παλι ζωντανευει! Ο ΑΝΕΜΟΣ αυτος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ξεκιναει απο την ΦΥΣΙΚΗ ΠΗΓΗ του! Απο την ΜΑΝΑ του, την ΕΛΛΑΔΑ, που εγεννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εδω και χιλιετιες!
    Το πως μας βλεπουν τωρα οι "επενδυτες" στα διαφορα χρηματιστηρια, μας ειναι ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ! Εμεις βαζουμε ΠΡΩΤΑ την Ελλαδα μας και ΜΕΤΑ τις "επενδυσεις" τους! Αν η Ελλαδα μας δεν παει μπροστα, τοτε ας σβησουν και αυτοι οι "επενδυτες".
    ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ! ΑΥΤΗ ειναι η αγωνιστικη κραυγη μας!
    Το ζητουμενο ειναι να βρεθουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με ΑΡΧΙΔΙΑ! Γιατι μεχρι τωρα εχουμε ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! Γι' αυτο και φτασαμε στο τερμα του κατηφορου! Παρακατω δεν παει. Ηρθε ομως ο καιρος να σταματησουμε αυτο το ντροπιαστικο κατρακυλισμα!
    Ειθε ο Θεος της Ελλαδας μας να αναστησει αυτους τους πολιτικους, που θα βαζουν το συμφερον του ΤΟΠΟΥ πανω απο το δικο τους!
    Μαρι Λεπεν: Je te aime
    Καλη χρονια σε ολους μας! Με Υγεια και Οραματα!
    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό βιάστηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Φορολογικός αρμαγεδών. Διαβάστε τις σας ετοίμαζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( δεν περιλαμβάνονται οι μειώσεις στις συντάξεις τέλη Ιανουαρίου που είναι 7-8% )

    Δείτε τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

    1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Φόρος πλέον από το πρώτο ευρώ με 26%, συν τέλος επιτηδεύματος 650 εύρο από 500 ευρώ που κατέβαλαν το 2014.

    2 ΑΓΡΟΤΕΣ Τα καθαρά κέρδη τους θα φορολογηθούν με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ. Πέρυσι είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ

    3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Όσοι έχουν μικρά εισοδήματα από τόκους ή από εποχική απασχόληση ή επιδοτούμενα προγράμματα ή επιμορφωτικά σεμινάρια, κινδυνεύουν από τα τεκμήρια διαβίωσης . Προσέξτε! Και 1 ευρώ από τόκους καταθέσεων ή ένα εισόδημα 300 ευρώ θα τους φέρει φόρο με συντελεστή 10% ή 26%. Πέρυσι δεν φορολογήθηκαν, αφού ως μισθωτοί είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ.

    4. ΕΝΟΙΚΙΑ Φόρος για τα πρώτα 12.000 ευρώ από το 10% στο 11%.Καταργήθηκε ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% αν η κατοικία ξεπερνάει τα 300 τ.μ. ή αν υπάρχει επαγγελματική μίσθωση. Δεν ισχύει προκαταβολή φόρου 55%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 7.000 ευρώ και «μπλοκάκι» 4.000 ευρώ. Σύνολο εισοδήματος 11.000 ευρώ. Το 2013 φορολογήθηκε ως μισθωτός. ΦΟΡΟΣ 320 ευρώ + τέλος επιτηδεύματος 500 εύρώ = 820 ευρώ. Φέτος για τα 7.000 ευρώ θα φορολογηθεί ως μισθωτός φόρος μηδέν Για τις 4.000 ευρώ φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας = 1.040 ευρώ+ προκαταβολή 55% = 1690 ευρώ. 106% περισσότερος φόρος.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να έχουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ θα πρέπει να έχουν αποδείξεις που ισοδυναμούν στο 10% του ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.

    Η υποχρέωση αποδείξεων ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες. Δηλαδή συνταξιούχος έχει 7.000 ευρώ από σύνταξη και 4.800 από ενοίκια οι αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσει είναι 700 ευρώ (7.000 Χ 10%).

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συγκεντρώσετε περισσότερες αποδείξεις δεν έχετε κανένα όφελος. Αν όμως το ποσό των αποδείξεων δαπανών που προσκομίζετε είναι μικρότερο από το ποσό που απαιτείται, μπαίνει φόρος με συντελεστή 22% στη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση