GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέλλας: Περάστε καλά… με μέτρο

Με ευχές -αλλά και υπενθυμίσεις ότι πρέπει να φερθούν επαγγελματικά στις γιορτές- χαιρέτισε τους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας. Στη...


Με ευχές -αλλά και υπενθυμίσεις ότι πρέπει να φερθούν επαγγελματικά στις γιορτές- χαιρέτισε τους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας.
Στην τελευταία προπόνηση πριν οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν άδεια για τα Χριστούγεννα, ο «Κολοσσός» τους προέτρεψε να περάσουν καλά, αλλά να μείνουν μακριά από τις καταχρήσεις.
«Θα τα πούμε την Κυριακή πάλι. Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειές σας και να ‘χετε υγεία για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Έχετε 3-4 μέρες για να ξεκουραστείτε, εκμεταλλευτείτε το για να είμαστε έτοιμοι μετά», τους είπε και κατέληξε:
«Να περάσετε καλά, αλλά με… μέτρο. Ξέρετε τι εννοώ. Επαγγελματίες είστε. Πρέπει να γυρίσουμε έτοιμοι, να μπούμε στο τελευταίο εξάμηνο της σεζόν όπως πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση