GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΟΠΥΥ: Παρατείνει μέχρι τον Μάρτιο τις συμβάσεις με τους ιδιώτες γιατρούς

Την τρίμηνη παράταση των συμβάσεων των ιδιωτών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ συμφώνησαν ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) με τη διοίκηση ...


Την τρίμηνη παράταση των συμβάσεων των ιδιωτών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ συμφώνησαν ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) με τη διοίκηση του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι θα έχουν κάλυψη μέσω των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι και τον ερχόμενο Μάρτιο.

Κατά το διάστημα αυτό θα συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για τις νέες συμβάσεις γιατρών και ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΙΣ, κ. Μιχάλης Βλασταράκος μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρη Κοντό.

Στην συνάντηση τέθηκαν επίσης θέματα που αφορούν το άνοιγμα του δικτύου των συμβεβλημένων ιατρών, χωρίς αποκλεισμούς, την προκήρυξη των επισκέψεων σε γιατρούς με βάση τις πραγματικές ανάγκες του πληθυσμού καθώς και το ζήτημα της κοστολόγησης των ιατρικών επισκέψεων και πράξεων, που είναι θεσμική αρμοδιότητα των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση