GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Πάταξον μεν, άκουσον δε - ΒΙΝΤΕΟ

Με δήλωση συμπαράστασης στους συγγενείς αλλά και τους επιβάτες του Norman Atlantic ξεκίνησε την δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνηση...


Βενιζέλος: Πάταξον μεν, άκουσον δε - ΒΙΝΤΕΟ

Με δήλωση συμπαράστασης στους συγγενείς αλλά και τους επιβάτες του Norman Atlantic ξεκίνησε την δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών μετά την άκαρπη ψηφοφορία της Βουλής  για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Λόγω των εκβιασμών των θεσμών οδηγείται η χώρα σε εκλογές και η οικονομία σε αστάθεια» ανέφερε ο κ.Βενιζέλος επιρρίπτοντας ευθύνες κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και επισημαίνοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα προήλθε κι από τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Η ώρα της αλήθειας έφθασε» είπε ο κ.Βενιζέλος και τόνισε ότι «κάθε Έλληνας και Ελληνίδα κρατούν την τύχη της χώρας στα χέρια τους»
Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κάλεσε σε συστράτευση «τους πάντες»  λέγοντας χαρακτηριστικά τη φράση του Θεμιστοκλή «πάταξον μεν, άκουσον δε».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

1 σχόλιο

  1. KΑΛΕ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ κουραδοσαμπρελα τωρα ηρθε η ωρα για το ΠΑΤΑΞΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση