GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζάκυνθος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών

Ένας 27χρονος Σύρος είχε ρόλο συντονιστή στο οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών που μέσω λεωφορείων του ΚΤΕΛ έφτανα...


Ένας 27χρονος Σύρος είχε ρόλο συντονιστή στο οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών που μέσω λεωφορείων του ΚΤΕΛ έφταναν στη Ζάκυνθο και από εκεί προωθούνταν με ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος στα παράλια της Ιταλίας.
Άμεσοι συνεργάτες του ήταν τρεις 46χρονοι Έλληνες από τους οποίους ο ένας είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και άλλοι τρεις ηλικίας 43, 49, και 53 χρόνων που αναλάμβαναν την εγκατάσταση των μεταναστών σε καταλύματα στην περιοχή του Λαγανά και στο Καλαμάκι Ζακύνθου και στην συνέχεια μεθόδευαν την θαλάσσια μεταφορά τους.
Οι αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Ζακύνθου με την συνδρομή και του Λιμεναρχείου, κατάφεραν να συλλάβουν στο Καλαμάκι όλα τα μέλη του κυκλώματος εκτός από τον 53χρονο που αναζητείται, αλλά και 30 μη νόμιμους μετανάστες Συριακής καταγωγής που επρόκειτο να αναχωρήσουν για την Ιταλία.
Κατά την διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν το ταχύπλοο και δύο αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση