GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αυτές οι πρακτικές αποβαίνουν σε βάρος της ΑΕΚ»

Θέση για το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο στη Νέα Φιλαδέλφεια πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της καταδικάζει απερίφραστα την επίθ...


Θέση για το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο στη Νέα Φιλαδέλφεια πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Με ανακοίνωσή της καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος δημοτικών συμβούλων, σημειώνει ότι «αυτές οι πρακτικές μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και αποβαίνουν σε βάρος της ΑΕΚ» και καταλήγει πως το σημαντικότερο τη δεδομένη στιγμή είναι να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για να προχωρήσει η ανέγερση του γηπέδου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ένωση»:
«H ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του χθεσινού δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνως. Αυτές οι πρακτικές μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και αποβαίνουν σε βάρος της ΑΕΚ.
Το πιο σημαντικό αυτή την εποχή είναι να επιλυθούν όλα τα θέματα που εκκρεμούν και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ που είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση