GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χαρούμενος στη Γιουβέντους»

«Άκυρο» στην Μάντσεστερ Σίτι έριξε ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός δήλωσε χαρούμενος στο Τορίνο , ενώ επισήμανε ότι θα ήθελε να κλείσει ...


«Άκυρο» στην Μάντσεστερ Σίτι έριξε ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός δήλωσε χαρούμενος στο Τορίνο , ενώ επισήμανε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο.
«Με θέλει η Μάντσεστερ Σίτι; Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους επειδή αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ. Ωστόσο δεν ασχολούμαι εγώ με τέτοια θέματα. Υπάρχει κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά και αυτός είναι ο ατζέντης μου. Είμαι οπαδός της Κόλο Κόλο από τότε που ανακάλυψα το ποδόσφαιρο. Το μόνο που θα ήθελα σίγουρα στο μέλλον είναι να γυρίσω εκεί ώστε να κλείσω την καριέρα μου», είπε ο 27χρονος άσος, που στη συνέχεια μίλησε για τον τραυματισμό του που τον έχει κρατήσει πίσω φέτος.
«Άργησα να ξεκινήσω φέτος λόγω προβλημάτων στο πόδι μου, όμως όλα είναι υπό έλεγχο. Ήξερα ότι θα αισθάνομαι πόνο για δύο με τρεις μήνες μετά την εγχείρηση. Ο γιατρός που με εγχείρησε μου το εξήγησε», ήταν τα λόγια του μέσου της Γιουβέντους.
Ο Αρτούρο Βιδάλ είναι ένα από τα βασικότερα γρανάζια της εθνικής ομάδας της Χιλής. Η χώρα του φιλοξενεί το Κόπα Αμέρικα το προσεχές καλοκαίρι, με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο.
«Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Κόπα Αμέρικα μπροστά σους φιλάθλους μας. Έχουμε μία δυνατή ομάδα, οπότε περιμένουμε μεγάλα πράγματα. Δουλεύουμε πολύ και εξελισσόμαστε. Κοιτάμε και το επόμενο Μουντιάλ όπου στόχος μας είναι να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά», κατέληξε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση