GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπ. Κακλαμάνης: Μένουμε ανοχύρωτοι...

Παρακολουθώντας τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτούν ταυτόχρονα μετά την ανακοίνωση του αρνητικού αποτελέσματος της τρί...

Παρακολουθώντας τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτούν ταυτόχρονα μετά την ανακοίνωση του αρνητικού αποτελέσματος της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Β΄Αθήνας – ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, απευθυνόμενος σε όλους, είπε τα εξής: «Όπως γράφει ο Θουκυδίδης, οι αρχαίοι Αθηναίοι πανηγύριζαν την ώρα που γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης, αφήνοντάς την ανοχύρωτη! Εύχομαι να διαψευστώ!».

2 σχόλια

  1. τα τειχη της χωρας τα γκρεμισατε προ πολλου φιλτατε γεροντα. Μια ματια στην κοινωνια των αδυνατων αρκει να σας πιασουν τυψεις και κρισεις αυτοχειριας.Αν δεν μπορειτε να κοιταξετε καθηστε ησυχα στο κοσμο της εικονικης πραγματικοτητας και του αγριου και απανθρωπου πολεμου των κεφαλαιων με τα οποια εχετε να μαθει να ζητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα δε θα βρίσκει θέση στο γηροκομείο.

    Δεν άκουσα τη φωνούλα του όταν βάφτιζαν τα δημοτικά δάση γενικά ως ιδιωτικά, γκρεμίζοντας τα τείχη των αρχών της διακύρηξης της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

    Αλλά τι το νοιάζει το πόσοι τσοπάνιδες υπάρχουν στη βουλή χωρίς ερίφια γκλίτσα και φλογέρα, αλλά έχουν βοσκοτίπια για τα οποία, διεκδικούν την κυριότητα της χλόης επί του εδάφους τη θρέφει, για να βοσκήζουν τα αόρατα, καθόυι ανύπαρκτα, σφαχτά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση