GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ.ΕΛ.: Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ασκούν απροκάλυπτη τρομοκρατία

Για «απροκάλυπτη τρομοκρατία» κατηγορεί την κυβέρνηση ο Τέρενς Κουίκ. Όπως είπε ο βουλευτής και εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., «οφείλει να παρ...

Για «απροκάλυπτη τρομοκρατία» κατηγορεί την κυβέρνηση ο Τέρενς Κουίκ.
Όπως είπε ο βουλευτής και εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., «οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη, καθώς οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και πόσο μάλιστα η Εκπρόσωπος του Μεγάρου Μαξίμου, ασκούν συνεχή και απροκάλυπτη τρομοκρατία».
«Πέρα από το σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal που είναι απάντηση κόλαφος στις μεθοδεύσεις Σαμαρά» ανέφερε, «την απάντηση θα δώσει και ο ίδιος ο ελληνικός λαός στις κάλπες ο οποίος δεν θα επιτρέψει στους τρομοκράτες της πολιτικής να τον τρομοκρατούν άλλο».
Πηγή: www.real.gr

2 σχόλια

  1. Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!Κόβονται και τα επιδόματα ανεργίας,παραμένει η έκτακτη εισφορά σε μισθούς και συντάξεις, παραμένει ο ΕΝΦΙΑ με παλιές αντικειμενικές αξίες. Ακολουθεί νέα μείωση στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, εκ νέου περικοπή κύριων συντάξεων και εφάπαξ, απότομη αύξηση των ορίων ηλίας, απαγόρευση συνταξιοδότησης, μείωση ή περικοπές στα οικογενειακά, τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα !

    Να μου ζήσεις Τρόικα με τους υπαλλήλους ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ). Πάρτε τους τα σώβρακα. Έλληνας δεν θα μείνει σ' αυτόν τον τόπο. Ξεσκίστε τους : και νέος ΠτΔ από τους νέους αχυρανθρώπους και- αν γίνουν εκλογές- θα σας ξαναψηφίσουν - τα ζώα- για να υλοποιήσετε το 3ο μνημόνιο. Να τους πάρετε και τα ακίνητα και ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις. Αφού γουστάρουν και το λένε και τηλεφωνικά στις δημοσκοπήσεις, υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα θέλει ο ... οργανισμός τους ! Ζήτω οι κερδοσκόποι, οι διαπλεκόμενοι, οι τοκογλύφοι. Όλος ο πλούτος στο 1% των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ! Έχουμε γεννηθεί σκλάβοι, ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες των πολιτικών τζακιών και θα μείνουμε δούλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΑΝΕΛ είναι το κόμμα γύρω από το οποίο πρέπει να συσπειρωθούν όλα τα κεντρώα και πατριωτικά κινήματα.

    Ισχυροί ΑΝΕΛ Καμμένου, Νικολόπουλου, Δημαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση