GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα

Οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα για την... υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της ...



Οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα για την...
υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησαν για δεύτερη φορά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Ι.Σ.Α. κος Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κο Στέφανο Φούσα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Κατά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παρέδωσε 30 κιβώτια με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κάλυψη των ευπαθών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι « Η φωνή αγωνίας των ακριτών μας, επιτάσσει από εμάς το καθήκον να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαλύνουμε τις δυσκολίες τους και να συμβάλουμε στη κατεύθυνση να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους.»
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γεώργιο Ρομπόλη, με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και κατοίκους της περιοχής, στη διάρκεια της οποίας ο κος Πατούλης και ο συμπατριώτης τους κος Φούσας άκουσαν με αμέριστο ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με τη διαβεβαίωση ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.
Η προσπάθεια συμπαράστασης σε ευπαθείς συμπολίτες θα συνεχισθεί σε όλους τους μικρούς Δήμους της χώρας, με το αξίωμα: «Το Κέντρο βρίσκεται στην Περιφέρεια», στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των γιατρών, αλλά και της εκπαίδευσης του κοινού σε θέματα που αφορούν στις πρώτες βοήθειες και στην πρόληψη της υγείας, η οποία έχει ξεκινήσει από διετίας με τη συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση