GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρπάχτηκαν στον “αέρα” Λοβέρδος και Σακελλαρίδης

Λεκτικά "πυρά" αντάλλαξαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής...

Λεκτικά "πυρά" αντάλλαξαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA, όταν ο κ. Σακελλαρίδης ζήτησε τον λόγο, την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Παιδείας.
Η αντίδραση του κ. Λοβέρδου ήταν άμεση, λέγοντας: «Μην άγχεστε θα τα πείτε, δύο λεπτάκια».
«Καθόλου άγχος, πιστέψτε με κ. Λοβέρδο», απάντησε, από την πλευρά του, ο κ. Σακελλαρίδης.
«Σας πειράζουν οι απόψεις μου. Αφήστε με να τις πω», είπε ο υπουργός Παιδείας.
«Γενικά, με πειράζουν οι απόψεις σας, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις λέτε», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης.
«Χαίρομαι πάρα πολύ που το ομολογείτε, χαίρομαι πάρα πολύ που το λέτε. Να μου τις κόψετε κιόλας, να μιλάτε μόνο εσείς, ωραίος δημοκράτης είστε», υπογράμμισε με έντονο ύφος ο κ. Λοβέρδος.
«Είμαι πάρα πολύ καλός δημοκράτης και, γενικά, από εσάς μαθήματα δημοκρατίας δεν θα πάρω», είπε ο κ. Σακελλαρίδης.
«Για καθίστε στη γωνιά σας τώρα να τελειώσω και τα λέτε», επισήμανε ο κ. Λοβέρδος.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο, με τον κ. Σακελλαρίδη να απαντά: «Στη γωνιά μου δεν θα κάτσω κ. Λοβέρδο».
«Είστε αγενής», είπε ο κ. Λοβέρδος.
«Μας βλέπει ο κόσμος και μπορεί να κρίνει ποιος είναι ο αγενής», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού.

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    Φυσικά ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στους ΑΝΕΛ μπορεί να δώσει ισχυρή συγκυβέρνηση που θα ισορροπεί σε όλο το φάσμα τυυ πολιτικού χώρου. Αν οι " διαπλεκόμενοι νταβατζήδες" κάνουν πόλεμο στους ΑΝΕΛ, τότε ο Σύριζα θα βγει σίγουρα αυτοδύναμος με 33,5% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση