GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Του έσωσε την ζωή στην μέση του δρόμου

Την ζωή ενός ηλικιωμένου έσωσε ένας άντρας σε περιστατικό που συνέβη πριν από λίγα λεπτά σε κεντρικό δρόμο της Πρέβεζας, στη συ...



Την ζωή ενός ηλικιωμένου έσωσε ένας άντρας σε περιστατικό που συνέβη πριν από λίγα λεπτά σε κεντρικό δρόμο της Πρέβεζας, στη συμβολή Αμβρακίας και Λ. Ειρήνης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το pamepreveza.gr, ηλικιωμένος άντρας ενώ περπατούσε σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο, πιθανών από ανακοπή.

Στο σημείο μαζεύτηκε πολύς κόσμος, αφού αποτελεί ένα από τα κεντρικότερα της πόλης, καθώς και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που διενεργούσαν ελέγχους λίγα μέτρα από το σημείο.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο γιατί όπως διαπιστώθηκε ο ηλικιωμένος άντρας δεν έχασε απλά τις αισθήσεις του αλλά δεν είχε και σφυγμό.

Εκείνη την ώρα του συμβάντος ένας από το πλήθος χωρίς να χάσει στιγμή, γονάτισε πάνω από τον ηλικιωμένο και άρχισε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες διενεργώντας πρακτικές καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και υποστήριξης.

Στο διάστημα έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί, ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, επανήλθε με την βοήθεια του συμπολίτη μας.

Στην συνέχεια ανέλαβαν οι διασώστες.

Ο άντρας που έσωσε στην κυριολεξία τον ηλικιωμένο είναι ο συμπολίτης μας Σπύρος Κοψάρης και με την πράξη του αυτή απέδειξε πως, η ψυχραιμία αλλά και οι βασικές γνώσεις υποστήριξης της ζωής μπορούν να σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση