GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχείς οι επιδρομές κατά τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους

Ο διεθνής συνασπισμός που έχουν συγκροτήσει οι ΗΠΑ για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησε 31 αεροπορικές επιχειρήσεις ...

Ο διεθνής συνασπισμός που έχουν συγκροτήσει οι ΗΠΑ για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησε 31 αεροπορικές επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία, εκ των οποίων οι 13 ήταν γύρω από την πόλη Κομπάνι, ανακοίνωσε σήμερα το Πεντάγωνο.

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, τα αεροπορικά πλήγματα στόχευαν περιοχές γύρω από την κουρδική πόλη της βόρειας Συρίας, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, η οποία ανθίσταται στο Ισλαμικό Κράτος από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Από τις επιδρομές αυτές καταστράφηκαν 19 θέσεις των μαχητών του ΙΚ, τρία κτίρια που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές και ένα όχημα ενώ χτυπήθηκαν επίσης και δύο σημαντικά κτίρια.

Στο Ιράκ, ο συνασπισμός εκτέλεσε 15 αεροπορικά πλήγματα στα βόρεια και τα δυτικά, κυρίως εναντίον αυτοκινήτων και θέσεων των εξτρεμιστών μαχητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση