GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες

Σε μια δήλωση που επιδέχεται πολλαπλών αναγνώσεων και απευθύνεται σε πολλαπλούς αποδέκτες προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής...


Σε μια δήλωση που επιδέχεται πολλαπλών αναγνώσεων και απευθύνεται σε πολλαπλούς αποδέκτες προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ αποχωρώντας από τη Βουλή υποστήριξε ότι περίμενε περισσότερες θετικές ψήφους για τον Σταύρο Δήμα από τις 160. Παράλληλα απηύθυνε έκκληση να επικρατήσουν το συμφέρον της Ελλάδας και οι βουλευτές να εκπληρώσουν το καθήκον τους απέναντι στις νέες γενιές και ζήτησε να ληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να επιτευχθεί η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

1 σχόλιο

  1. Βενιζέλος και Μπακογιάννη πάνε να φάνε τον Σαμαρά. Τελειώνουν τον Αντωνάκη, με δοτή κυβέρνηση με νέο "παπαδήμο" ! Τον έριξαν στην παγίδα με την εκλογή προέδρου.

    Τώρα η ΝΔ βαράει διάλυση, το πασοκ το ίδιο, και ο Σύριζα πάει για αυτοδυναμία ή με συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ που γίνονται ρυθμιστικός παράγοντας σε μια ισχυρή κυβέρνηση. Όσο πιο μεγάλο ποσοστό πάρει ο Σύριζα, οι ΑΝΕΛ, τόσο πιο ισχυρή κυβέρνηση σε 1 μήνα.

    Μεγάλα ποσοστά θα πάρει και η Χ.Α, μετά την εμφάνιση των φυλακισμένων της βουλευτών στη Βουλή, αφού η φυλακή τους "ηρωποιεί". Άλλο ένα "κατόρθωμα" της άθλιας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση