GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδωνις: Η εμπλοκή Λαζόπουλου στην υπόθεση Χαϊκάλη αποδεικνύει την εμπλοκή ΣΥΡΙΖΑ

Την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ στην «υπόθεση Χαϊκάλη» θεωρεί βέβαιη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωρ...



Την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ στην «υπόθεση Χαϊκάλη» θεωρεί βέβαιη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter πως «η εμπλοκή του Λάκη Λαζόπουλου σε όλο αυτό τον βούρκο, αποδεικνύει ότι πίσω από όλα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Ας μήν κοροιδευόμαστε».

4 σχόλια

  1. Η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τη παλιά φιλελεύθερη παράταξη που στήριζε τη μεσαία τάξη, τις οικογένειες με 2,3,4 και άνω παιδιά.

    Έχει καταντήσει ΠΟΛΑΝ στα τελευταία της. Οι καραμανλικοί και μητσοτακικοί θα προλάβουν να σταματήσουν τον κατήφορο της ΝΔ στο 10% ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε Χαϊκάλη; Προσπάθησαν να σε δωροδοκήσουν με δυο τρία ψωροεκατομμύρια ευρώπουλα; Τι σε περάσανε ρε; Κανένα λαμόγιο πορτοφολά; Κανένα κλεφτοκοτά; Κανένα που ψάχνει στον πάτο της κατσαρόλας μπας και ξεκολλήσει καμιά καμένη πέτσα; Ε όχι ρε δεν είσαι σε αυτήν την κατηγορία, κανονικά και με το νόμο έπρεπε να σου ακουμπήσουν καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια μετρητά και άλλα τόσα στην Ελβετία! Αλλά που ζούμε, σε τι φτήνια, σε τι κακομοιριά, τόση που ούτε μια δουλειά της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε…
    Άκου πράματα τσ τσ τς τς……Δεν παίζουντε οι άνθρωποι… τον Μεγάλο Χαϊκάλη δυο τρία εκατομμύρια…. Και το κατήγγειλε στον εισαγγελέα και του απάντησαν πως τα στοιχεία που κατέθεσε δεν επαρκούν για να προχωρήσουν οι διαδικασίες..
    Και μετά μου λες εμπιστέψου την δικαιοσύνη… μα ο άνθρωπος, ο ΧαΪκάλης, τους είπε γραπτά και προφορικά καθαρά και ξάστερα ότι ένας μεσάζοντας ( παλιό φιλαράκι του Καμμένου ) του πρότεινε να αγοράσει την ψήφο του στις προεδρικές εκλογές με τόσα εκατομμύρια, είσαι; και φυσικά έμεινε άναυδος….έπεσε από τα σύννεφα…αλλά μόλις συνήλθε απάντησε με στεντόρεια φωνή, ντροπή σας να προσπαθείτε να δωροδοκήσετε ένα τίμιο βουλευτή, θα σας καταγγείλω στον εισαγγελέα και θα δείτε τι θα πάθετε!...... Αλλά αμέσως μετά σκέφτηκε και λέει, έτσι για να έχει μια εικόνα του τι παίζετε, και πως λέτε να γίνει η δουλειά; Ο συνομιλητής του, του τα εξήγησε όλα χαρτί και καλαμάρι.
    Όμως χαμένος κόπος, δεν αγοράζω του είπε και επί πλέον σας έχω καταγράψει γιατί ήμουν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ και αύριο θα σας κάνω μήνυση !!!
    Εγώ κύριε, είμαι ένας ακέραιος άνθρωπος και πολιτικός και γι’ αυτό και το καταγγέλλω δημόσια! Και βροντοφωνάζω ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ, ΖΗΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, και θα κάνω ότι μπορώ και περνά από το χέρι μου για να κυβερνήσουν αυτήν την χώρα!
    ( Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Χαϊκάλης έκανε μαϊμουδιά για να αβαντάρει τον Σύριζα και τον Τσίπρα είναι άξιος να κερδίσει το Χριστουγενιάτικο Λαχείο )

    Όταν ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος ( αυτός που όταν πέθανε βρήκαν στο σπίτι του εξακόσια ζευγάρια χρυσά και ασημένια μανικετόκουμπα, δεν προχωρώ παρακάτω γιατί θα περάσω το επιτρεπτό όριο που θέτει το site), ήταν συνυποψήφιος με τον σημερινό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Β΄ για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, για να διαδεχθεί ο ένας τους τον Σεραφείμ Α΄, η πλευρά του Χριστόδουλου κατήγγειλε λίγες μέρες πριν τις εκλογές τους ότι ο συνυποψήφιος Ιερώνυμος, τότε Θηβών και Λεβαδείας, ένας άνθρωπος και Ιεράρχης με τεράστια κοινωνική προσφορά έχει καταχραστεί από το ταμείο της επισκοπής του, περί τα τρία δισεκατομμύρια δραχμές, όπως ήταν φυσικό ο Ιερώνυμος αντέδρασε και ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα, αλλά αυτά καλιώρα όπως και τώρα αργούν, έτσι πήγε στις εκλογές με την ρετσινιά του καταχραστή! Το εκλογικό σώμα οι επίσκοποι, επηρεασμένο ψήφισαν τον Χριστόδουλο, αυτόν που πανηγύριζε δημόσια όταν πέθανε ο Σεραφείμ…. Όταν λοιπόν με το καλό Αρχιεπίσκοπος πια ο Χριστόδουλος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι θα κάνει με τον καταχραστή Ιερώνυμο, θα τον στείλει στην φυλακή; ( Θυμάμαι την σκηνή στην τηλεόραση ) απάντησε σηκώνοντας τα χέρια του στον ουρανό με έναν εντελώς θεατρινίστικο τρόπο ( κάθε ομοιότητα περιττή ) ο Θεός θα τον κρίνει….
    Αυτός πάντως την δουλειά του την έκανε…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ... το αποπάνω Σαμαρικό Λαμόγιο...

    πολιτικό πτώμα είσαι ρε, ζώο, έ ζώο!!!!

    Είστε τελειωμένοι ρε, καθάρματα, καταστροφείς του ελληνικού λαού!

    Το Success Story του άθλιου Σαχλαμαρά σου... βόδι, έγινε ΜΙΖΑ-Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-Story!!

    Άθλιε δοσίλογε, προδότη του ελληνικού λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση