GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ρόλος του Λοβέρδου

Αυτές τις ώρες, που οι φερόμενοι ως Παπανδρεϊκοί πυροβολούν αδιακρίτως κατά του επίσημου ΠΑΣΟΚ και του εγχειρήματος που ακούει στο όνομα ...

Αυτές τις ώρες, που οι φερόμενοι ως Παπανδρεϊκοί πυροβολούν αδιακρίτως κατά του επίσημου ΠΑΣΟΚ και του εγχειρήματος που ακούει στο όνομα Δημοκρατική Παράταξη, ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσπαθεί με δημόσιες δηλώσεις αλλά και στο παρασκήνιο να «μαζέψει» στελέχη και τάσεις που οδηγούν σε αλληλοσπαραγμό χωρίς ουσία και ορατό θετικό αποτέλεσμα.
Όπως επισημαίνουν συνομιλητές του, αυτή την ώρα προέχει για τη χώρα, πάνω απ' όλα, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές.
Επίσης ο ίδιος δηλώνει πως αυτή η εικόνα δεν βοηθά το κλίμα μεταξύ των ανεξάρτητων βουλευτών αλλά και εκείνων της ΔΗΜΑΡ, που επιζητούν πολιτικό άλλοθι από τα κόμματα της συγκυβέρνησης που δεν είναι άλλο από αυτό της σταθερότητας επιλογών και χειρισμών.
Γι αυτούς τους λόγους ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες και ώρες, με τη στάση του, σε ρόλο ειρηνοποιού, προκειμένου το πολιτικό σύστημα (κυρίως αυτό του κεντρώου χώρου), να αντιμετωπίσει Τρόικα + ξένες αγορές, ενωμένο και να αποδείξει στο εσωτερικό πως μπορεί να είναι πόλος σταθερότητας.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος

www.tokentro.gr

1 σχόλιο

  1. Ντροπή να υπάρξουν αντιμνημονιακοί βουλευτές που να δώσουν φιλί ζωής στην καταρρεύοσα κυβέρνηση, που έχουν ξεγράψει και οι Ευρωπαίοι.
    2 χρόνια μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ούτε διαπραγμάτευση, μόνο χαράτσια και φόροι, ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και να φύγουν και να πάνε στον αγύριστο, στο διάολο, στα τσακίδια, κακό χρόνο νάχουν αυτοί και όσοι τους στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση