GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετέτρεψαν σπίτι στο Βόλο σε χαρτοπαικτική λέσχη...

8 άτομα συνελήφθησαν, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 69 τράπουλες, 10 ζάρια, διάφορες μάρκες, μπλοκ σημειώσεων καθώς και το...



8 άτομα συνελήφθησαν, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 69 τράπουλες, 10 ζάρια, διάφορες μάρκες, μπλοκ σημειώσεων καθώς
και το χρηματικό ποσό των 1.580 ευρώ, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου σε οικία στο Βόλο, η οποία είχε μετατραπεί σε «χαρτοπαικτική λέσχη»

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε οικία στο κέντρο του Βόλου.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί κατέλαβαν έναν 61χρονο και μία 57χρονη να έχουν τοποθετήσει κατάλληλα διαμορφωμένα τραπέζια, ενδεδυμένα με πράσινη τσόχα και να έχουν επιτρέψει τη διεξαγωγή τυχερού χαρτοπαιγνίου, στο οποίο συμμετείχαν έξι παίκτες ηλικίας 57, 73, 65, 84, 76 και 44 ετών, με αποτέλεσμα την σύλληψη όλων.

Από το χώρο της οικίας κατασχέθηκαν τα εξής:

· το χρηματικό ποσό των (1.580) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων,
· εξήντα εννέα (69) τράπουλες,
· δύο πράσινες τσόχες,
· δέκα ζάρια,
· δύο κυτία με μάρκες διαφόρων χρωμάτων,
· δυο μπλοκ και 20 σελίδες σημειώσεων, στα οποία αναγράφονταν οι πόντοι των παικτών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών», θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση