GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αδέλφια του Γιώργου, Νίκος και Αντρίκος, διαφωνούν με το νέο κόμμα

Ρήγμα και στην οικογένεια Παπανδρέου φαίνεται πως έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιώργου να ιδρύσει νέο κόμμα. Τα αδέλφια του Νίκος και Αν...

Ρήγμα και στην οικογένεια Παπανδρέου φαίνεται πως έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιώργου να ιδρύσει νέο κόμμα. Τα αδέλφια του Νίκος και Αντρίκος έχουν διαφωνήσει από την πρώτη στιγμή με τα σχέδια αυτά, όπως αποκάλυψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Μega.
Εναντίον της διάσπασης του ΠΑΣΟΚ έχουν ταχθεί και οι εξ απορρήτων του, Ρεγγίνα Βάρτζεληκαι Νίκος Αθανασάκης, όπως και και ο Παύλος Γερουλάνος, αλλά και ο Μανόλης Όθωνας.
Σημαντικές διαφωνίες έχουν ξεσπάσει, όμως, και μεταξύ παλαιότερων και νεώτερων στελεχών στο επιτελείο που έχει συγκροτηθεί γύρω του και ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια, υπό τον Δημήτρη Ρέππα.
Σαχινίδης, Μωραΐτης, Πεταλωτής, Ξυνίδης και Ελενόπουλος προσπαθούν να μπλοκάρουν την παρουσία του Φίλιππου Πετσάλνικου στο Επικρατείας, του Μιχάλη Καρχιμάκη στη Β’ Αθηνών, καθώς επίσης και του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου και του Σταύρου Λαμπρινίδη.
Κατά τα άλλα τα υποψήφια ονόματα για το νέο κόμμα είναι
Αλλαγή, Κίνημα Αξιών, Σοσιαλιστικό Κίνημα και Πατριωτικό Κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση