GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μεγάλη ΘΛΙΨΗ του Ρομπέρτο

Μπορεί να μη φάνηκε κάτι ιδιαίτερο στον αγώνα με την Κέρκυρα αλλά ο Ρομπέρτο περνάει άσχημες ώρες... «Μαύρη» μέρα ήταν η Κυριακή για το ...


Μπορεί να μη φάνηκε κάτι ιδιαίτερο στον αγώνα με την Κέρκυρα αλλά ο Ρομπέρτο περνάει άσχημες ώρες...

«Μαύρη» μέρα ήταν η Κυριακή για το ποδόσφαιρο στην Ισπανία και ο Ρομπέρτο δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το τραγικό περιστατικό που συνέβη στη Μαδρίτη.
Ο Ισπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αρκετά λυπημένος για τον άδικο χαμό του οπαδού της Ντεπορτίβο και μέσω μηνύματός του σχολίασε πως η βία δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο.
«Λυπάμαι πολύ που βλέπω να γίνονται τέτοια πράγματα στη χώρα μου. Ό,τι κι αν πιστεύουμε, το ποδόσφαιρο είναι μόνο αυτό, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Η βία δεν έχει θέση σε αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ. 

Me da mucha pena ver que en mi pais pasan estas cosas... Pensemos lo que pensemos, el futbol es solo eso, FUTBOL. sobran los violentos!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση