GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερόσυλοι άδειασαν εκκλησία στο Πήλιο

Όχι μόνο δεν άφησαν τίποτε που να μην κλέψουν, αλλά προκάλεσαν και... σημαντικές φθορές οι άγνωστοι ιερόσυλοι που διέρρηξαν τη...



Όχι μόνο δεν άφησαν τίποτε που να μην κλέψουν, αλλά προκάλεσαν και... σημαντικές φθορές οι άγνωστοι ιερόσυλοι που διέρρηξαν την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην παραλία της Αφήσσου στο Πήλιο! Ήταν, μάλιστα, η τέταρτη φορά που «χτύπησαν» την συγκεκριμένη εκκλησία!

Οι άγνωστοι δράστες σχεδόν κατέστρεψαν την πίσω πόρτα του ναού στην προσπάθειά τους να την παραβιάσουν. Όταν τα κατάφεραν, επιχείρησαν να διαρρήξουν το παγκάρι, αλλά δεν μπόρεσαν. Έτσι, τρύπωσαν στο γραφείο και άνοιξαν την εσωτερική ντουλάπα μέσα στην οποία βρήκαν περίπου 800 ευρώ που προορίζονταν για το Φιλόπτωχο Ταμείο τα οποία άρπαξαν.

Μαζί με αυτά, σύμφωνα με τον εφημέριο που ανακάλυψε την κλοπή, οι δράστες έκλεψαν έναν υπολογιστή, τα ηχεία της εκκλησίας και πλήθος από έγγραφα για... βαπτίσεις και γάμους, τα οποία προφανώς δεν πρόκειται να τους χρησιμεύσουν σε κάτι! Ο ιερέας του ναού ειδοποίησε την Αστυνομία, που πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι ιερόσυλοι και προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση