GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς στο ρόλο του ψεύτη βοσκού

Γράφει ο Μαγια Οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής επιμένουν να μην ορρωδούν προ ουδενός. «Φόβοι στην ΕΛΑΣ για αιματηρό τρομοκρατι...



Γράφει ο Μαγια

Οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής επιμένουν να μην ορρωδούν προ ουδενός.
«Φόβοι στην ΕΛΑΣ για αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα», προανήγγειλε το Mega, ελάχιστα 24ωρα πριν την τρίτη και ...φαρμακερή ψηφοφορία.

Δεν θα σταθούμε στο βλακώδες του πράγματος (από πότε προαναγγέλλονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις;), αλλά στη μυαλοφυγοδικία του Μνημονιακού καθεστώτος, προκειμένου να παρατείνει τον καταστροφικό, για τη χώρα, βίο και πολιτεία του.

Πρόκειται για νέα ισχυρή δόση φόβου ή μήπως οι τελευταίοι σπασμοί της καταρρέουσας συγκυβέρνησης προιονίζονται κάτι πολύ χειρότερο;

Όπως φάνηκε και από το απελπισμένο μήνυμα του Σαμαρά, μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας, η ομάδα του Μαξίμου παραμένει αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, κάθε απειλή και πολιτικό εκβιασμό προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της αδιαφορώντας για το κακό που κάνει στη χώρα, στη δημοκρατία και στην οικονομία.

Αυτές τις ώρες το πολιτικο-οικονομικό πλέγμα της Διαπλοκής παίζει «την τελευταία ζαριά» του για τον διεμβολισμό της ΔΗΜ.ΑΡ. και των ΑΝ.ΕΛΛ.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται, παρά τις επίμονες διαψεύσεις, ο Σαμαράς, να αποτελέσει την «Ιφιγένεια» στον βωμό των μνημονιακών συμφερόντων. Να αποχωρήσει από το Μαξίμου, παραχωρώντας τη θέση του σε Πρωθυπουργό ...ειδικού σκοπού.

Το σενάριο προβλέπει και τη σκηνοθεσία ενός σοβαρού γεγονότος (εθνικού;), που αν συμβεί, θα ‘ναι πολύ δυσάρεστο.
Αυτή είναι η μόνη δυνατότητα, ώστε να συντελεστεί το ...«θαύμα των Χριστουγέννων».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει με οποιοδήποτε τέχνασμα τη διενέργεια εκλογών.

Οι νοσηρές μεθοδεύσεις του «τριγώνου της αμαρτίας», προκειμένου να ανακοπούν οι προδιαγεγραμμένες πολιτικές εξελίξεις και να αποτραπεί η πολιτική αλλαγή, γυρίζουν μπούμερανγκ.Ο Σαμαράς, έχει φωνάξει τόσες φορές ότι… έρχεται ο «λύκος», που πλέον ο ελληνικός λαός δεν τον πιστεύει, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση