GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι στα Ίμια...

Αμέσως μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι μέσω δημοσιευμάτων που αφορούν...



Αμέσως μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι μέσω δημοσιευμάτων που αφορούν παλαιότερο περιστατικό στα Ίμια.
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, ελληνικά σκάφη βρίσκονταν στα Ίμια απέναντι από τις τουρκικές ακτές και προσπάθησαν να ρίξουν δίχτυα, όταν μία τουρκική ακταιωρός παρενέβη και ανάγκασε τους Έλληνες αλιείς να απομακρυνθούν.

Στη συνέχεια, πάντα κατά τους Τούρκους, τα ελληνικά σκάφη μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο κοντά στα Ίμια, όπου και πάλι τους απομάκρυνε παρέμβαση της τουρκικής ακταιωρού, οπότε και εγκατέλειψαν το σημείο.

Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Νοεμβρίου, ελληνικό σκάφος του Λιμενικού παρενόχλησε τουρκικό αλιευτικό εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση