GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθανασίου: Ο Ν. Ρωμανός θα μπορεί να αξιοποιήσει το σύστημα με το «βραχιολάκι»

Ο Νίκος Ρωμανός θα μπορεί να αξιοποιήσει τη ρύθμιση για την ηλεκτρονική επιτήρηση κρατουμένων (με το βραχιολάκι) όταν το σύστημα τεθ...


Ο Νίκος Ρωμανός θα μπορεί να αξιοποιήσει τη ρύθμιση για την ηλεκτρονική επιτήρηση κρατουμένων (με το βραχιολάκι) όταν το σύστημα τεθεί σε εφαρμογή, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης στη Βουλή, ωστόσο μέχρι τότε ο κ. Αθανασίου απηύθυνε έκκληση προς τους γονείς του να τον πείσουν να παρακολουθήσει τα μαθήματά του ηλεκτρονικά, γιατί αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί σ΄ αυτή τη φάση να κάνει η Πολιτεία.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη – ο οποίος είπε πως η τροπολογία που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή αύριο το υπουργείο Δικαιοσύνης χειροτερεύει τα πράγματα και ζήτησε άμεση λύση -, ο κ. Αθανασίου διερωτήθηκε «γιατί η τροπολογία χειροτερεύει τα πράγματα;», εξηγώντας «αφού προϋπόθεση είναι η διευκόλυνση κάποιου να πάρει άδεια για να σπουδάσει. Του δίνεται δηλαδή δεύτερη ευκαιρία στην περίπτωση που τα Συμβούλια απορρίπτουν την εκπαιδευτική άδεια».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως ο Νίκος Ρωμανός μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματά του ηλεκτρονικά, αφού η Πολιτεία αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει, όπως είπε, και έκανε έκκληση προς τους γονείς του να τον πείσουν να ξεκινήσει τα μαθήματά του.

Αφού ο κ. Αθανασίου επανέλαβε ότι το νομοθετικό πλαίσιο δεν δίνει τη δυνατότητα στον υπουργό να παρέμβει στις αποφάσεις των δικαστικών οργάνων, ζήτησε από τον ερωτώντα βουλευτή, ο οποίος επέμεινε ότι ο υπουργός πρέπει να δώσει τη λύση, να του υποδείξει εκείνος ή ένας νομικός από τον ΣΥΡΙΖΑ τι μπορεί να κάνει το οποίο δεν έκανε.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. οι απογονοι συνεργατων των ΝΑΖΙ δεν μπορουν να ξεφυγουν απο τη μοιρα τους και συνεχιζουν επαξια τα ιδια κατορθωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση