GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαντάκος: Σταθήκαμε τυχεροί φέτος

Τυχερό χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Διαμαντάκος λίγα μετά την κλήρωση με την Ντνίπρο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλο ρόλο...

Τυχερό χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Διαμαντάκος λίγα μετά την κλήρωση με την Ντνίπρο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλο ρόλο για τον ίδιο παίζει και η κατάσταση στην Ουκρανία αυτήν την περίοδο.

«Πιστεύω πως είναι μία πολύ βατή κλήρωση, φέτος σταθήκαμε τυχεροί και είναι πολύ σημαντικό το ότι παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας», τόνισε ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Στην συνέχεια μιλώντας για την Ντνίπρο δήλωσε «Παίζει μεγάλο ρόλο η κατάσταση στην Ουκρανία. Επίσης θεωρώ ότι η Ντνίπρο δεν είναι σε φόρμα αυτή την περίοδο».

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!Κόβονται και τα επιδόματα ανεργίας,παραμένει η έκτακτη εισφορά σε μισθούς και συντάξεις, παραμένει ο ΕΝΦΙΑ με παλιές αντικειμενικές αξίες. Ακολουθεί νέα μείωση στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, εκ νέου περικοπή κύριων συντάξεων και εφάπαξ, απότομη αύξηση των ορίων ηλίας, απαγόρευση συνταξιοδότησης, μείωση ή περικοπές στα οικογενειακά, τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα !

    Να μου ζήσεις Τρόικα με τους υπαλλήλους ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ). Πάρτε τους τα σώβρακα. Έλληνας δεν θα μείνει σ' αυτόν τον τόπο. Ξεσκίστε τους : και νέος ΠτΔ από τους νέους αχυρανθρώπους και- αν γίνουν εκλογές- θα σας ξαναψηφίσουν - τα ζώα- για να υλοποιήσετε το 3ο μνημόνιο. Να τους πάρετε και τα ακίνητα και ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις. Αφού γουστάρουν και το λένε και τηλεφωνικά στις δημοσκοπήσεις, υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα θέλει ο ... οργανισμός τους ! Ζήτω οι κερδοσκόποι, οι διαπλεκόμενοι, οι τοκογλύφοι. Όλος ο πλούτος στο 1% των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ! Έχουμε γεννηθεί σκλάβοι, ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες των πολιτικών τζακιών και θα μείνουμε δούλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση