GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει ιπτάμενους αναρχικούς και ρουκετοπόλεμο από ταράτσες

Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στα καυστικά σχόλια των social media, σχετικά με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Παρουσίαζε επιθέσεις με...

Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στα καυστικά σχόλια των social media, σχετικά με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Παρουσίαζε επιθέσεις με παρκούρ κατά των ΜΑΤ από ταράτσες των Εξαρχείων, για εναέριο ρουκετοπόλεμο και αερομεταφερόμενους αναρχικούς (Vids)
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το τμήμα των ιπτάμενων αλεξιπτωτιστών κομάντο υπολογίστηκε σε περίπου 300 άτομα που οργάνωσαν αεράμυνα, έχοντας στην κατοχή τους εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες μολότοφ. Αξιωματικοί της Αστυνομίας διατείνονται ότι κάποια στιγμή, η περιοχή θύμιζε το ρουκετοπόλεμο που γίνεται το Πάσχα στο Βροντάδο της Χίου.
Το βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας:
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πλειοψηφία των επιδρομέων από τον ουρανό, είχαν καταλάβει τις ταράτσες πολυκατοικιών της Χαριλάου Τρικούπη στους αριθμούς 3, 8 και 9, της Νοταρά, της Ανδρέα Μεταξά και άλλων δρόμων. Τα συγκεκριμένα πολεοδομικά τετράγωνα στα οποία αναπτύχθηκε η μοίρα καταδρομών των αναρχικών, έχουν την ιδιομορφία ότι σχεδόν εφάπτονται και επικοινωνούν μεταξύ τους.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:
Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

  1. στο πολεμο των εντυπωσεων η κυβερνηση τα πηγε χαλια γιατι δεν της βγηκε η "τρομοκρατια" που ηθελε να περασει για να μην ασχολειτε κανεις με το τι στο καλο περιεχει αναλυτικα ο Προυπολογισμος και να συσπειρωσει τη γνωστη φοβισμενη βαση των μικρονοικοκυρηδων (αν υπαρχουν ακομα).Καμμια αναφορα στο οτι υπηρχε περιφρουρηση και βοηθεια στους πολιτες απο τους οργανωμενους αναρχικους (ιδε Θεσσαλονικη οπου εσωσαν κοσμο),καμμια αναφορα στους γνωστους κουκουλουφορους που βγαινουν απο τις ομαδες των κρανιοφορων παροτι καποιος φανερα ετοιμαζει το σακιδιο του με τη μολοτωφ,και καμμια αναφορα με τη δυσαναλογες συλληψεις σε σχεση με τις προσαγωγες (περιπου το 1/10 αυτων). Ποια ειναι τα προσωπα 90% των προσαγωγων που ελευθερωνοντα στα κρυφα γραφεια της ΓΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση