GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος: Καστοριανή Παπαδιά στα πράσα εν ώρα ειδικής ...τελετής από τη σύζυγο του τελετάρχη!

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της η σύζυγος του ...


Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της η σύζυγος του ...
τελετάρχη (ιδιοκτήτη ανάλογου γραφείου) όταν αντίκρισε -μετά από πολλές προσπάθειες...
παρακολούθησης κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας τη Καστοριανή παπαδιά καβάλα στον άντρα της.

Η συνέχεια είχε φωνές , κατάρες κλάματα και όλα τα σχετικά, αλλά ο γνωστός ...τελετάρχης ήταν αποφασισμένος.

Άρπαξε την παπαδιά και κλέφτηκαν.
Το θέμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι η επιχείρηση ήταν γραμμένη στη σύζυγο και ούτε αυτό κατέστη ανασταλτικός παράγοντας για τον παράνομο φίλο που τώρα προκειμένου να χαρεί την αγάπη του με τη παπαδιά παράτησε καριέρα (λέμε τώρα) και λεφτά.
Γατάκι Σειρηνάκη! Στην Καστοριά η ζωή σε ξεπέρασε ...

2 σχόλια

  1. Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού.

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    Φυσικά ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στους ΑΝΕΛ μπορεί να δώσει ισχυρή συγκυβέρνηση που θα ισορροπεί σε όλο το φάσμα τυυ πολιτικού χώρου. Αν οι " διαπλεκόμενοι νταβατζήδες" κάνουν πόλεμο στους ΑΝΕΛ, τότε ο Σύριζα θα βγει σίγουρα αυτοδύναμος με 33,5% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παπαδιά γαμιόταν μέσα σε φέρετρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση