GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημα στον Ατρόμητο ο Κώστας Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τα μάτια του Ατρόμητου... Η ομάδα του Περιστερίου σήμερα το μεσημέ...



Ο Κώστας Κατσουράνης επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τα μάτια του Ατρόμητου...

Η ομάδα του Περιστερίου σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα άσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και με προοπτική ανανέωσης για έναν χρόνο.

Τα σχετικά έγγραφα τα υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Κατσουράνης στα γραφεία της νέας του ομάδας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Είναι χαρά και τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και από την πρώτη στιγμή αποτελούσε την προτεραιότητα για εμένα και την οικογένειά μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Κατσουράνη στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου και συνέχισε:

«Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας κι εγώ θέλω από την πλευρά μου να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θεωρώ ότι πρώτος μας στόχος είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ γιατί αξίζει να βρεθεί εκεί και να κυνηγήσει έπειτα μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι καλύτερο μπορεί. Παράλληλα μας ενδιαφέρει και η διάκριση στο κύπελλο».

Ο Κώστας Κατσουράνης συμπλήρωσε:

«Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και μετά από την Ινδία ήξερα ότι αποτελούσε την καλύτερη επιλογή. Στη ζωή μου άλλωστε έχω μάθει να κάνω τις καλύτερες επιλογές. Νιώθω έτοιμος και αυτό που μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου από εμένα ότι σε κάθε αγώνα και σε κάθε εκδήλωση θα δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα».

Ο Κώστας Κατσουράνης θα κάνει την πρώτη προπόνηση την Κυριακή. Επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «2».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση