GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν όλα πάνε καλά, αύριο χειρουργείται ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εισήχθη στο Νοσοκομείο Mount Sinai, στη Νέα Υόρκη, όπου αναμένεται να υ...



Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εισήχθη στο Νοσοκομείο Mount Sinai, στη Νέα Υόρκη, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας της καρδιάς, από το γνωστό καρδιοχειρουργό δρ. Ντέιβιντ Άνταμς.

Οπως έχει ανακοινωθεί, ο Κύπριος Πρόεδρος θα υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων και αφού οι θεράποντες ιατροί αξιολογήσουν τα αποτελέσματα στο τέλος της ημέρας, θα αποφασίσουν για το πότε ακριβώς θα υποβληθεί στη χειρουργική διορθωτική επέμβαση μιτροειδούς βαλβίδας. Δεν θεωρείται απίθανο, ακόμα και αύριο να γίνει η εγχείρηση.

Μετά την εγχείρηση θα παραμείνει 4-5 μέρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του, με την προοπτική να επιστρέψει στην Κύπρο πριν από τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση