GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε ποια μπουζούκια τα "έσπασε" η Ελεονώρα Μελέτη. Ο αστρονομικός λογαριασμός που πλήρωσε ο συνοδός της...

Από την Ζένια Πολυδώρου.  Φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά για την Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, που το τ...

Από την Ζένια Πολυδώρου. 

Φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά για την Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω και των δικών της δηλώσεων (και εμφανίσεων) για την προσωπική της ζωή, φρόντισε μάλιστα (όπως έμαθε το Press-gr από μια πηγή της νυχτερινής ζωής της Αθήνας)να ξεφαντώσει για τα καλά.
Το βράδυ του Σαββάτου εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο Fever με την Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Διασκέδασε με την παρέα της, στην οποία ήταν και ένας νέος, ευπαρουσίαστος άνδρας, λεπτός και με μούσι (μάλλον επιχειρηματίας) μέχρι τις πρωινές ώρες και όπως φαινόταν περνούσαν υπέροχα μεταξύ τους. 
Αυτό φάνηκε και από το ύψος του λογαριασμού αφού στο τέλος της βραδιάς ο καβαλιέρος της πλήρωσε πάνω από 45.000 ευρώ, όπως μαθεύτηκε στη συνέχεια. Άλλωστε, όλη τη νύχτα η παρέα "έλουζε" διαρκώς με λουλούδια την Δέσποινα Βανδή. Λεφτά φάνηκε ότι υπάρχουν...


2 σχόλια

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γράφει αυτός παραπάνω,,, διαγράψτε του το σχόλιο... όσον αφορά την Μελέτη νομίζω ότι έχει βρει την χρυσή τομή για να περνάει καλά! κάνει ότι της κατέβει και όλα μέλι γάλα + διαφήμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση