GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κερδίζει τη μάχη ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι ετοιμάζονται να κλείσουν ποδοσφαιριστή που κυνηγούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ...


Οι πράσινοι ετοιμάζονται να κλείσουν ποδοσφαιριστή που κυνηγούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ...Οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι βρίσκουν αποτέλεσμα στην υπόθεση του Νίκου Καλτσά, αφού ο 24χρονος μέσος της Βέροιας είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr.ΟΚαλτσάς πολιορκήθηκε από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (πρέσινγκ από το Δικέφαλο του Βορρά, επαφή και πρόταση από την Ένωση) αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το project του Παναθηναϊκού ήταν αυτό που έπεισε περισσότερο από όλα τον αρχηγό της ομάδας της Ημαθίας.
Ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας έχει ενημερωθεί πλήρως για το Τριφύλλι και είναι απόλυτα θετικός.

Εντός των πρώτων ημερών του 2015 αναμένονται εξελίξεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Το καλοκαίρι στα πράσινα
Το συμβόλαιο του Καλτσά με τη Βέροια εκπνέει το καλοκαίρι και τότε θα μετακομίσει στον Παναθηναϊκό. Από τον Ιανουάριο, βέβαια, μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και να υπογράψει.

Λίγα λόγια για τον Καλτσά
Γέννημα θρέμμα Βεροιώτης, από τα 17 του φοράει την φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά» και δεν την έχει βγάλει μέχρι σήμερα από πάνω του.
Στην περίπτωση του, το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά, αφού ο πατέρας του, Ανδρέας ήταν κι αυτός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Βέροια (μεσοεπιθετικός κι αυτός) και τον έσπρωξε από μικρή ηλικία στο ποδόσφαιρο.
Η φετινή χρονιά για τον 24χρονο δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό (γεννηθείς στις 3 Μαΐου του 1990) είναι η καλύτερη στην καριέρα του, αφού σε 1277 λεπτά συμμετοχής στην φετινή Super League (15 συμμετοχές), έχει σκοράρει ήδη 6 γκολ και έχει 3 ασίστ, με τον Καλτσά να μετρά συνολικά στην μεγάλη κατηγορία 72 παιχνίδια με 12 γκολ και 11 ασίστ.
Έχει χριστεί μία φορά διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ενώ έχει τιμηθεί από τον ΠΣΑΠ ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Β' Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2010-11. - See more at: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση