GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός»

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο ο Γιάννης Βρέντζος. Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε ...

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο ο Γιάννης Βρέντζος. Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να διακριθεί στο Europa League, ενώ μίλησε για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρολεύκων».
«Είναι μία καλή κλήρωση. Οι καιρικές συνθήκες στο Κίεβο θα είναι αρκετά δύσκολες. Είναι σημαντικό για εμάς που για τρίτη σερί χρονιά είμαστε στην Ευρώπη και μετά τη φάση των ομίλων. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα υπάρχει και τύχη. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε και στην επόμενη φάση.
Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή μας, ο οποίος έχει ένα σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές. Η ομάδα μας θα είναι καλύτερη στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Είναι μία διοργάνωση, που οι ομάδες που είναι στα μέτρα μας, αν και οι υπάρχουν και ομάδες επιπέδου Champions League. Θα υπάρξουν δύσκολα και μακρινά παιχνίδια», ήταν τα λόγια του στη Nova.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση