GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν επιστρέφω στην Εθνική»

Δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική Γερμανίας ο Φίλιπ Λαμ. Ο 31χρονος αρχηγός της Μπάγερν, δήλωσε ότι πήρ...


Δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική Γερμανίας ο Φίλιπ Λαμ. Ο 31χρονος αρχηγός της Μπάγερν, δήλωσε ότι πήρε τη σωστή απόφαση και δεν αλλάζει γνώμη παρά την πίεση που δέχεται από αρκετούς φιλάθλους.
«Θα δυσαρεστήσω τους γερμανούς φιλάθλους, όμως η εθνική έχει τελειώσει για εμένα. Στο μέλλον θα φοράω τη φανέλα της Γερμανίας μόνο ως θεατής όταν την παρακολουθώ. Πήρα την απόφαση να σταματήσω περίπου ένα χρόνο πριν και θα μείνω σε αυτήν. Αυτό ήταν το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο και το πιο έντονο. Ήταν η καλύτερη απόφαση για εμένα», ήταν τα λόγια του Γερμανού σταρ που στη συνέχεια τόνισε ότι η εθνική του θα τα πάει καλά στο ερχόμενο EURO χωρίς εκείνον.
«Πέρασα 10 υπέροχα χρόνια με την εθνική ομάδα. Ήμουν αρχηγός, στέφθηκα Παγκόσμιος Πρωταθλητής και όλα είχαν ένα υπέροχο τέλος. Δεν θα αλλάξω την απόφασή μου μόνο για να πάω στο EURO σε ενάμιση χρόνο. Η εθνική μας ομάδα θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα», κατέληξε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση