GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άστον Κάρτερ νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ονόμασε σήμερα τον επί χρόνια υφυπουργό Άμυνας Άστον Κάρτερ αντικαταστάτη του Τσακ Χέιγκελ,...



Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ονόμασε σήμερα τον επί χρόνια υφυπουργό Άμυνας Άστον Κάρτερ αντικαταστάτη του Τσακ Χέιγκελ, του μόνου Ρεπουμπλικάνου στην κυβέρνηση του, ο οποίος παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των διαφωνιών του με κάποιες πολιτικές του Λευκού Οίκου.

Ο Κάρτερ έχει συνεργαστεί με 11 υπουργούς Άμυνας. Ο 60χρονος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δώσει στον Ομπάμα ειλικρινείς, στρατηγικές συμβουλές μόλις ο διορισμός του εγκριθεί από τη Γερουσία, κάτι που αναμένεται να συμβεί γρήγορα.

«Γνωρίζει το υπουργείο Άμυνας μέσα - έξω, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει δουλειά από την πρώτη ημέρα», σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ομπάμα εξήρε τον Κάρτερ «για τον πραγματικό σεβασμό του, την αγάπη του για τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν και τις οικογένειές τους».

Σε μια σύντομη δήλωσή του ο Κάρτερ είπε στον Ομπάμα ότι, αν εγκριθεί ο διορισμός του, «δεσμεύομαι να σας προσφέρω τις πιο ειλικρινείς, στρατηγικές μου συμβουλές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση