GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Νίκο Ρωμανό...

Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο Μοναστηράκι περίπου 3.000 - 4.000 άτομα. Μί...

Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο Μοναστηράκι περίπου 3.000 - 4.000 άτομα. Μία άλλη ομάδα διαδηλωτών βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά, στο ύψος του Δημαρχείου. Κλειστοί είναι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.
Κλειστές είναι οι οδοί Αθηνάς και Καραγεώργη Σερβίας, καθώς και οι κάθετοι προς την Αθηνάς οδοί.
Συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση της υγείας και την εξέλιξη του αγώνα των απεργών πείνας έδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο "Εμπρός" οι γονείς των καταδικασθέντων, μαζί με γιατρούς, δικηγόρους και αλληλέγγυους.
Όλοι τους τόνισαν πως το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι αναφαίρετο και πώς για ό,τι συμβεί στην υγεία του Νίκου Ρωμανού και των φίλων του, υπεύθυνο θα είναι το υπουργείο Δικαιοσύνης και ο ίδιος ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση