GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσπασε την σιωπή του ο Μπιλ Κόσμπι - Δείτε όλα όσα είπε...

Έσπασε τη σιωπή του, έστω και με λακωνικό τρόπο, ο Μπιλ Κόσμπι ο οποίος τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στο επίκεντρο δεκάδων καταγγελι...


Έσπασε τη σιωπή του, έστω και με λακωνικό τρόπο, ο Μπιλ Κόσμπι ο οποίος τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στο επίκεντρο δεκάδων καταγγελιών για βιασμό από γυναίκες που ισχυρίζονται ότι είχαν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο αφού νωρίτερα τις είχε ναρκώσει.

Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε σχολιάζοντας τη χιονοστιβάδα των καταγγελιών, ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να δώσει συμβουλές προς τα μέσα ενημέρωσης αλλά και να ευχαριστήσει τη σύζυγό του για τη στήριξή της.

Η συνέντευξη δόθηκε τηλεφωνικά με τον συντάκτη της New York Post να χαρακτηρίζει τον ηθοποιό «αισιόδοξο» παρά τις εις βάρος του καταγγελίες.

Αν και ο 77χρονος ηθοποιός αρνήθηκε να αναφερθεί στην ουσία των καταγγελιών από τη συνεχώς αυξανόμενη λίστα των γυναικών που καταφέρονται εναντίον του -πιο πρόσφατη «είσοδος» το πάλαι ποτέ σούπερμόντελ Μπέβερλι Τζόνσον- περιορίστηκε να δηλώσει ότι τα αφρο-αμερικανικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να μείνουν ουδέτερα.

«Το μόνο που περιμένω είναι τα μαύρα μμε να διατηρήσουν τα στάνταρ της δημοσιογραφικής ακεραιότητας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσουν ουδέτερη στάση».

Ο Κόσμπι αναφέρθηκε επίσης στην «αγάπη και τη στήριξη» της γυναίκας του, ενώ υποστήριξε ότι για την σιωπή του ευθύνονται οι δικηγόροι του: «Δεν θέλουν να μιλώ στα μέσα ενημέρωσης», είπε.

Πηγή: Έθνος

1 σχόλιο

  1. ολοι γαμιουντε15 Δεκ 2014, 7:43:00 μ.μ.

    και ο κοσμπυ ο μαυριδερος
    καριολα ητανε κι αυτος





    μουροχαυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση