GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμιο αλαλούμ...

Στην Ισπανία πέρασε νόμος τον οποίο θα ζήλευε και ο Πινοσέτ, το πετρέλαιο σε φάση "freefall" κάτω από τα 60 δολάρια. Όλο ...


Στην Ισπανία πέρασε νόμος τον οποίο θα ζήλευε και ο Πινοσέτ, το πετρέλαιο σε φάση
"freefall" κάτω από τα 60 δολάρια. Όλο το παραμύθι για την πολτοποίηση της Ρωσίας και του Πούτιν προσωπικά.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση της Ιταλίας απαιτεί έξοδο από την Ευρωζώνη, η Λεπέν ανακοίνωσε ότι το πρώτο που θα κάνει είναι δημοψήφισμα για έξοδο από την Ευρωζώνη.

Οι τζιχαντιστές μοιράζουν οδηγίες για το πως πρέπει να διεξάγεται ο βιασμός στις αλλόθρησκες και τα ανήλικα κορίτσια για τον εξαγνισμό του κόλπου από μουσουλμανικό παπάρι.

Όπως αποκαλύπτεται και στο ντοκιμαντέρ που δημοσίευσα στο άρθρο "Ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που έχω δει" ξεκίνησε το πανηγύρι της Γαλλίας. Υποβάθμιση όπως ακριβώς ξεκίνησε το μούσι και στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα από την Γαύδο μέχρι το Διδυμότειχο μια μπόχα βοθρίλας από τη σαπίλα της μεταπολίτευσης. Τα βοθροκάναλα σε μόνιμο τηλεμαραθώνιο τρομοκράτησης και συλλογής 180 ψήφων για την εκλογή του.. Δήμα. Η Ευρώπη και το ΔΝΤ σε ρόλο σωματέμπορα να απειλεί την πόρνη να πηδιέται με ρυθμό και χαμόγελο.

Ο Παπανδρέου να εκδιώκεται μετά κλότσων από το Πασόκ με το πτώμα του Ανδρέα Παπανδρέου να έχει περιστραφεί κατά 180 μοίρες στον τάφο του.

Ο πρωθυπουργός της χώρας να φέρεται να δίνει εντολές σε Παναθηναϊκάκια να μαμήσει. Ο Ομπάμα να τυπώνει όρη από δολάρια κάθε μέρα και ο Πούτιν να μιλά για Ναζιστική εισβολή τύπου Χίτλερ.

1 σχόλιο

  1. Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού.

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση