GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα από την Γιαταγάνα: Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου!

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκλεισε η υπόθεση της απόπειρ...

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκλεισε η υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, να είναι στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου.
Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ανέφερε η κ. Γιαταγάνα, η οποία πρόσθεσε ότι δεν είχα ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο.
"Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Ελληνες", δήλωσε.
Πηγή: ΑΠΕ - ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Ας ρωτήσουν οι αναγνώστες τις εφημερίδες τους και όσους μιλούν για αστήρικτες καταγγελίες :

    1) Υπάρχουν στοιχεία εξαγοράς βουλευτών για το 1965 ; Κι όμως, χωρίς στοιχεία, τα Νέα και το Έθνος και άλλες εφημερίδες θεωρούν εδώ και δεκαετίες τα Ιουλιανά ως αποστασία και μάλιστα αμερικανοκίνητα.

    2) Υπάρχουν στοιχεία εξαγοράς βουλευτών το 1993 με τη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από βουλευτές φίλα προσκείμενους στο κ. Σαμαρά ; Αποδείχθηκε τίποτα από την έρευνα ; Πως, λοιπόν, η ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια μιλά για αποστασία και χρηματισμό χωρίς στοιχεία ;

    Ή, λοιπόν, θα σταματήσουν να μιλάνε για αποστασίες του 1965 και του 1993 ή θα αφήσουν, χωρίς πιέσεις, ελεύθερα όσους έχουν υποψίες για τα σημερινά γεγονότα να εκφράζονται και να ζητούν έρευνα. Η Δικαιοσύνη να ψάξει ανεπηρέαστα, χωρίς πολιτικές και εκδοτικές πιέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις και στοιχεία... Τι έγινε τότε ; Τι έλεγαν, χωρίς αποδείξεις, οι άνθρωποι της ΝΔ για τον σημερινό τους πρόεδρο ;

    1993 Δήλωση Σαμαρά :

    «Η Πολιτική Άνοιξη θεωρεί ότι η κατολί­σθηση της χώρας σε εθνικό, οικονομικό, θε­σμικό και κοινωνικό επίπεδο ξεπέρασε πλέον τα όρια του πολιτικού συναγερμού. Και πι­στεύει ότι μόνον η διακοπή ανοχής προς τη σημερινή κυβέρνηση μπορεί να αποτρέψει ε­περχόμενα δραματικά γεγονότα που θα εξω­θούσαν μοιραία σε ακρότητες την κοινωνική ι­σορροπία του τόπου. Κατά συνέπεια καθιστώ δημόσια σαφές προς όλους ότι Άνοιξη και στήριξη της κυβέρνησης αποτελούν δύο αντί­θετες θέσεις που είναι αδύνατον να συνυπάρ­ξουν»

    Ο Μητσοτάκης απαντά:

    «Ο Αντώνης Σαμαράς έ­κανε απόψε το βήμα προς τη μεγάλη προδοσί­α του 47% του ελληνικού λαού. Γίνεται όργα­νο των αντιπάλων μας και των οικονομικών συμφερόντων των οποίων είναι δέσμιος με σκοπό να πλήξει πισώπλατα την παράταξη που τον δημιούργησε, την ώρα που η σκληρή προσπάθεια τρεισήμισι ετών αποδίδει τους καρπούς της, αδιαφορώντας για τα συμφέρο­ντα της χώρας και του ελληνικού λαού»

    Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 1993, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Στεφανόπουλος, στενός φίλος του Σαμαρά, παρέδωσε επιστολή στον πρόεδρο της βου­λής, Αθανάσιο Τσαλδάρη, με την οποία τον ε­νημέρωνε ότι καθίσταται πλέον ανεξάρτητος βουλευτής και αίρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση.

    Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 1993, δύο ακόμα βουλευτές της ΝΔ αποχώρησαν από τη ΝΔ και προσχώρησαν στην ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά. Πρόκειται για τους Νίκο Κλείτο και Βασίλη Μαντζώρη, στενοί συνεργάτες και οι δύο του πρώην υ­πουργού εξωτερικών.

    9 Σεπτεμβρίου 1993, ενας σχετικά άγνωστος βουλευτής, που μάλιστα δεν συγκαταλεγόταν στους στενούς φίλους του Σαμαρά, ο Γιώργος Συμπιλίδης, αποχωρεί από τη ΝΔ και μπαίνει στην ΠΟΛΑΝ κρατώντας την έδρα του. Την ίδια ώρα ένας άλλος βουλευ­τής της Νέας Δημοκρατίας, στενός συνεργά­της του Σαμαρά, ο Άκης Γεροντόπουλος, πα­ραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα και προσχώρησε κι αυτός στην Πολιτική Άνοιξη.

    Η διαφορετική στάση των βουλευτών με κέποιους να κρατούν την έδρα τους και άλλους να τη παραδίδουν, λειτούργησε ως άλλοθι στον Σαμαρά, καθώς έδειχνε προς τα έξω προς πρόκειται για προσωπικές επιλογές των εν λόγω βουλευτών, ασυντόνιστες μεταξύ τους. Δηλαδή πως δεν επρόκειτο για αποστασία.

    Εξοργισμένοι πρώην ψηφοφόροι του Συμπιλίδη εισέβαλαν στο πο­λιτικό του γραφείο, στο Κιλκίς, και τα έκαναν «γης μαδιάμ». Αλλά και ο Γεροντόπουλος δέχτηκε λιντσάρισμα μέσα στο κτίριο της βουλής από νεοδημοκράτες που τον φώναζαν «προδότη».

    9 Σεπτεμβρίου του 1993, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έκανε την ακό­λουθη δήλωση: «Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα συμφέροντα που τους στηρίζουν είχαν κάθε λόγο και διάλεξαν αυτή τη στιγμή για να προκαλέσουν κρίση και ανωμαλία. Στόχος τους ήταν να μην προλάβουν οι Έλληνες να δουν και να απολαύσουν τα αποτελέσματα των δικών τους θυσιών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση