GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φωτογραφία του Φρανσουά Ολάντ που τον έχει κάνει ρόμπα...

Μπορεί να βρέθηκε στο Καζακστάν με στόχο την εντατικοποίηση των εμπορικών, πολιτικών και ακαδημαϊκών συναλλαγών της Γαλλίας με την αναδυό...

Μπορεί να βρέθηκε στο Καζακστάν με στόχο την εντατικοποίηση των εμπορικών, πολιτικών και ακαδημαϊκών συναλλαγών της Γαλλίας με την αναδυόμενη αυτή οικονομική και διπλωματική δύναμη της Κεντρικής Ασίας και να γίνεται ο τρίτος Πρόεδρος της Γαλλίας που επισκέπτεται την πρώην σοβιετική δημοκρατία μετά την ανεξαρτησία της, μετά τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Nικολά Σαρκοζί, αλλά ο Φρανσουά Ολάντ δεν μπορεί να βρει τρόπο να αποφύγει τα αρνητικά δημοσιεύματα.
Ο λόγος αυτή τη φορά, μια φωτογραφία του Προέδρου Ολάντ με τον Καζάκο ομόλογό του Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ που δημοσίευσε στο instangram το γραφείο Τύπου της ασιατικής χώρας η οποία προσέφερε άφθονο γέλιο και αφορμή για απίστευτα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο twitter, αλλά και την οργή του Προεδρικού Μεγάρου της Γαλλίας.
Ο Πρόεδρος Ολάντ φόρεσε μια παραδοσιακή ενδυμασία του Καζακστάν, η οποία προσφέρεται σε εκλεκτούς καλεσμένους. Η ενδυμασία, σε μπεζ απόχρωση φέρει γούνινες λεπτομέρειες σε γιακά και μανίκια και κεντήματα σε αποχρώσεις του κίτρινου και τους χρυσού. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ασορτί γούνινο καπέλο. Σε αντάλλαγμα ο Πρόεδρος της Γαλλίας προσέφερε στο ομόλογό του ένα ξύλινο κουτί με εξαιρετικής ποιότητας μανικετόκουμπα.
Η φωτογραφία που ελήφθη από τον επίσημο φωτογράφο του προεδρικού μεγάρου του Καζακστάν δημοσιεύθηκε στο instangram και τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά. Την ίδια ώρα το γαλλικό προεδρικό Μέγαρο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την πρωτοβουλία του Καζακστάν που πλήττει για ακόμα μια φορά τη δημόσια εικόνα του πιο αντιδημοφιλή προέδρου της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση