GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σκηνές πανικού στο πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο Ν. Ιωνίας Βόλου από πυρκαγιά

Ξεκίνησε από σκηνικό θεατρικής παράστασης στο ισόγειο του 2ου Ενιαίου Λυκείου... Πανικός επικράτησε λίγα λεπτά πριν τις 12.00 ...



Ξεκίνησε από σκηνικό θεατρικής παράστασης στο ισόγειο του 2ου Ενιαίου Λυκείου...
Πανικός επικράτησε λίγα λεπτά πριν τις 12.00 το πρωινό της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου Ν. Ιωνίας Βόλου, όπου συστεγάζονται 5 σχολεία, μεταξύ αυτών και το 2ο Ενιαίο Λύκειο Βόλου, στο ισόγειο του οποίου και πιο συγκεκριμένα σε σκηνικό θεατρικής παράστασης, εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Ο έντονος καπνός που δημιουργήθηκε από την εστία εξαπλώθηκε γρήγορα στις αίθουσες, προκαλώντας πανικό στους μαθητές, με τους καθηγητές να εκκενώνουν τις αίθουσες, να ειδοποιούν τις Αρχές και να προσπαθούν να εντοπίσουν την εστία με πυροσβεστήρες στα χέρια.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στα κέντρα επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, άνδρες των οποίων έσπευσαν επί τόπου, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για πολύ μικρή εστία, η οποία ωστόσο δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω του καπνού.

Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε η παρέμβαση του πληρώματος του ΕΚΑΒ, αφού κάποιοι μαθητές που αρχικά διαμαρτυρήθηκαν για αναπνευστικά προβλήματα, ήταν καλά στην υγεία τους.

Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από τους Αξιωτικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση