GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυγάς με τσεκούρια και πυροβολισμούς στην Κομοτηνή – Επτά τραυματίες

Επτά τραυματίες –ευτυχώς, ελαφρά- και σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι, ένα κατάστημα και δύο οχήματα, ήταν ο απολογισμός του άγριου καυ...



Επτά τραυματίες –ευτυχώς, ελαφρά- και σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι, ένα κατάστημα και δύο οχήματα, ήταν ο απολογισμός του άγριου καυγά που ξέσπασε μεταξύ κατοίκων του οικισμού Ήφαιστος στην Κομοτηνή, το βράδυ της Τρίτης για αδιευκρίνιστη αιτία!
Ένας απλός διαπληκτισμός εξελίχθηκε σε εκτεταμένη συμπλοκή, κατά την οποία χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων σιδερογροθιές, δυο τσεκούρια και ένα κυνηγετικό όπλο τα οποία κατασχέθηκαν! Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις από τους δράστες του επεισοδίου ηλικίας 19, 32 και 36 χρόνων και αναζητούν έναν 17χρονο, ο οποίος είχε αποδράσει στις 16 Δεκεμβρίου από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση