GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπόνηση χωρίς Ράνο

Άρχισε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον κυριακάτικο αγώνα για τη Super League στα Πηγάδια με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑ...


Άρχισε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον κυριακάτικο αγώνα για τη Super League στα Πηγάδια με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 6ης εξ αναβολής αγωνιστικής.
Η νίκη με 2-1 επί της Καλλόνης έφερε καλή ψυχολογία στις τάξεις των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου και με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά» θα πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.
Στην πρωινή προπόνηση στα Πηγάδια ασκήσεις αποθεραπείας έκαναν όσοι παίκτες πήραν μέρος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Καλλονή, έκαναν, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Αντώνης Ράνος λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Εν τω μεταξύ ο Καρίμ Σολτάνι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής στο ματς της 16ης αγωνιστικής, όπου η Ξάνθη θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση