GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα στην Αλεξανδρούπολη

Βόλτες με… κλεμμένη μοτοσικλέτα ήθελε ένας πιτσιρικάς και, με τη βοήθεια ενός ενήλικου συνεργού του, την «βούτηξαν» από το σημείο όπου τη...

Βόλτες με… κλεμμένη μοτοσικλέτα ήθελε ένας πιτσιρικάς και, με τη βοήθεια ενός ενήλικου συνεργού του, την «βούτηξαν» από το σημείο όπου την είχε παρκάρει ο ιδιοκτήτης της στην Αλεξανδρούπολη! Δεν πρόλαβαν να τη χαρούν, όμως, γιατί η κλοπή έγινε αντιληπτή αμέσως.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που ειδοποιήθηκαν από το θύμα, ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην πόλη και κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε λίγη ώρα τους δράστες ηλικίας 25 και 13 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας για να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

*** Σαν… κύριος τρύπωσε στο σπίτι ενός 53χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ένας νεαρός «ποντικός» και ερεύνησε όλα τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Όμως, ο ιδιοκτήτης τον πήρε είδηση και τράπηκε σε φυγή χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας.

*** Χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα ήταν η λεία του άγνωστου δράστη που παραβίασε την πόρτα του σπιτιού μια γυναίκας στην Ιαλυσό της Ρόδου και διέφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Έρευνες για τον εντοπισμό του διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση