GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στο Σίδνεϊ – Ιρανός ο ένοπλος

Ιρανός πρόσφυγας με βεβαρημένο ποινικό μητρώο είναι ο ένοπλος που κρατά εδώ και αρκετές ώρες ομήρους σε καφετέρια, στο Σίδνεϊ της Αυστρ...

Ιρανός πρόσφυγας με βεβαρημένο ποινικό μητρώο είναι ο ένοπλος που κρατά εδώ και αρκετές ώρες ομήρους σε καφετέρια, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Μαν Χάρον Μόνις, στον οποίο έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο στην Αυστραλία, χαρακτηρίζεται από τον πρώην δικηγόρο του ως ένα ιδιαίτερα μοναχικό άτομο.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποφασίσει να αποκλείσουν το κέντρο του Σίδνεϊ μέχρι να λήξει ο συναγερμός και βγουν από το κτίριο ασφαλείς οι όμηροι που κρατά ο άνδρας, ο αριθμός των οποίων ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Την ίδια ώρα, στο παράθυρο της καφετέριας έχει υψωθεί μία μαύρη, ισλαμική σημαία.

Μέχρι στιγμής, πέντε άνθρωποι έχουν κατορθώσει να βγουν από το κτίριο, σε μία περιοχή ιδιαίτερα πολυσύχναστη, καθώς εκεί υπάρχουν πολλά καταστήματα. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν έχει καταστεί σαφές αν διέφυγαν ή απελευθερώθηκαν από τον Ιρανό.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ δήλωσε ότι είναι «ιδιαίτερα σοκαριστικό» που υπάρχουν άνθρωποι «όμηροι ενός ένοπλου με πολιτικά αιτήματα». Ο δράστης έχει επικοινωνήσει με τοπικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να θέσει τα αιτήματά του, ωστόσο η Αστυνομία έχει ζητήσει να μην δημοσιοποιηθούν προς το παρόν.
Κορυφώνεται η αγωνία για τους ομήρους στο Σίδνεϊ
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση